Select Page

Usluge

Beljan knjigovodstvo nudi računovodstveno-knjigovodstvene usluge i porezno-poslovno savjetovanje kao i usluge savjetovanja i izrade poslovnih planova pri otvaranju tvrtke.

Knjigovodstvene usluge

Naše knjigovodstvene usluge uključuju praćenje gospodarskih procesa i financijske tokove te bilježenje nastalih promjena imovine, kapitala, obveza, prihoda, rashoda i financijskih rezultata poslovanja u poslovne knjige.

Porezno savjetovanje

Cilj naše usluge poreznog savjetovanja nije samo izbjegavanje eventualnih sankcija, već razumijevanje vašeg poslovanja kako bi kvalitetnim planiranjem došli do najmanjeg mogućeg iznosa poreza koji zakon dopušta.

Izrada poslovnih planova

Glavna svrha izrade poslovnog plana je odobravanje kreditnih sredstava od strane poslovne banke te savjetovanje i prikupljanje potrebne dokumentacije za samozapošljavanje klijenata. Upravo kvalitetno izrađen i ispravno prezentirani poslovni plan uvelike će povećati vjerojatnost za odobrenje kreditnih sredstava te za odobrenje plana za samozapošljavanje.

Klijenti o nama

“Same pohvale knjigovodstvu Beljan za sav rad i trud i profesionalnost u svim segmentima koje taj posao zahtijeva.”

XY d.o.o.

“Mogu pitati bilo što, naći će rješenje. Ne mučim se s poznavanjem zakona jer to zna moj knjigovodstveni servis. Papirologija je potpuno u rukama knjigovodstva Beljan, dakle proslijedim račune i mirna sam jer znam da će sve biti kako treba.”

Primjer tvrtke j.d.o.o

Česta pitanja

Saznajte odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja u vezi s knjigovodstvom i knjigovodstvenim uslugama.

Što je bolje otvoriti obrt ili d.o.o?

Na to pitanje, kao što ćete se i sami uvjeriti, nije moguće dati jednoznačan odgovor jer on ovisi o brojnim parametrima. Ako niste sigurni što je bolje, najbolje da nam se obratite osobno te ćemo vam sve detaljno objasniti.

Koja je razlika između d.o.o. i j.d.o.o.?

Ono u čemu se jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću razlikuje od uobičajenog društva s ograničenom odgovornošću jest prvenstveno najniži iznos temeljnog kapitala. Najniži nominalni iznos temeljnog kapitala u j.d.o.o.-u iznosi 10 kuna, u d.o.o.-u najniži iznos temeljnog kapitala je 20.000 kuna

Koja je cijena održavanja knjigovodstva?

Cijena održavanja knjigovodstva ovisi o količini i zahtjevnosti posla. Što obrt, d.o.o., j.d.o.o. , udruga ili OPG ima više zahtijeva, ulaznih i izlaznih računa, to je cijena veća.

Jel mom poslovanju potrebno knjigovodstvo?

Ako ste odlučili ući u poduzetničke vode u bilo kojem pravnom obliku, d.o.o., j.d.o.o., obrt, udruga ili slobodno zanimanje knjigovodstvo vam je potrebno da biste zadovoljili sve administrativne propise i poštivali sve zakone. Bez obzira kojom se djelatnošću bavite i koliki je opseg Vašeg poslovanja, potreban vam je knjigovođa.

Jel udruga i OPG moraju imati knjigovodstvo?

Poželjno je da udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva imaju knjigovodstvo kako bi sve bilo u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.

Ako moja tvrtka nije iz Đakova, mogu li uzimati vaše usluge knjigovodstva?

Naravno. Uspješno vodimo knjigovodstvo poduzetnicima iz cijele Hrvatske! Brinut ćemo da poštujete sve rokove za dostavu dokumenata u nadležne institucije i sve obrasce mi predajemo za vas.

Kontaktirajte nas

Možete nam se obratiti putem dolje navedenih kontakata.

ksbeljan@gmail.com

Pošaljite nam poruku