Select Page

Beljan knjigovodstvo

Beljan knjigovodstvo je tvrtka sa sjedištem u Đakovu osnovana 2004. godine kojoj je primarna djelatnost knjigovodstvene usluge.

UslugeKontakt

Više od 16 godina poslovnog iskustva

Beljan knjigovodstvo nudi računovodstveno-knjigovodstvene usluge i porezno-poslovno savjetovanje kao i usluge savjetovanja i izrade poslovnih planova pri otvaranju tvrtke.

Knjigovodstvene usluge

Nude kompletno računovodstveno-knjigovodstvene usluge za sve poslovne subjekte.

Porezno savjetovanje

Nude opširno i kompletno poslovno-porezno savjetovanje za sve poslovne subjekte.

Izrada poslovnih planova

Nude savjetovanje i izradu poslovnih planova za sve osobe koje razmišljaju o pokretanju poslovanja.

O nama

U samom središtu grada na adresi Stjepana Radića 9, smjestio se ured knjigovodstvenog servisa osnovanog 2004. godine sa sjedištem u Đakovu. Iskustvom i profesionalnosti kod poslovnih partnera stvorili su povjerenje kod poduzetnika.

Beljan knjigovodstvo nudi računovodstveno-knjigovodstvene usluge uz poslovno-porezno savjetovanje svim trgovačkim društvima (d.o.o. i j.d.o.o.), obrtima, samostalnim djelatnostima, udrugama i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Također nude usluge savjetovanja i izradu poslovnih planova pri otvaranju tvrtke.

Više od 16 godina iskustva

Tvrtka Beljan knjigovodstvo osnovana je 2006. godine te je krasi duga tradicija i iskustvo u knjigovodstvenom poslovanju.

Više od 30 poslovnih partnera

16 godina poslovanja tvrtke

Reference

Iskustvom i profesionalnosti kod poslovnih partnera stvorili smo povjerenje i dugoročnu poslovnu suradnju. U nastavku donosimo referentne tvrtke.

Kontakt

Dostupni smo za kontakt radnim danima od 8 do 15 sati. 

 ksbeljan@gmail.com

Kontakt formular