Select Page

Beljan Građevina

Kroz godine neprekidnog poslovanja stekli smo profesionalnost i iskustvo u obavljanju svih građevinskih usluga na području cijele Hrvatske.

USLUGE

Nudimo sve oblike građevinskih usluga

Izgradnja objekta

Naša usluga izgradnja objekta uključuje izgradnju poslovnih i stambenih objekata. Naše su izvedbe do sada uključivale različite vrste izgradnje. poslovnih objekata, turističkih, obiteljskih kuća i sličnih objekata. Sve to je garancija da ćemo i vaš objekt izgraditi kvalitetno.

Fasade

Vanjski zidovi ili fasada zgrade, osim što utječu na prvi dojam, također štite ukućane od utjecaja iz okoline. Tvrtka Beljan nudi vam niz rješenja za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju fasada.

Žbukanje

Nudimo uslugu žbukanja vanjskih i unutarnjih zidova. Osnovna namjena unutarnje žbuke je stvaranje ravne oplemenjene površine te stvaranje ugodne atmosfere za stanovanje, a vanjskih žbuka je zaštita od atmosferskih utjecaja i mehaničkih oštećenja.

Izgradnja krova

Ako vam je potreban novi krov ili sanacija već postojećeg krova, tvrtka Beljan osigurat će da dobijete samo najbolje. Krovne konstrukcije, kao i kompletne krovove izvodimo od nadstrešnica do golemih hala. Izveli smo niz najkompliciranijih i najzahtjevnijih projekata, višestrešnih i kosih krovova.

Adaptacija

Renoviramo postojeće stambene i poslovne objekte kojima se ne mijenja usklađenost građevine s lokacijskim uvjetima u skladu s kojima je građena već se zahvatom adaptacije prostor prilagođava današnjim standardima, željama investitora, ali i podiže vrijednost same nekretnine.

Betoniranje

Naša usluga betoniranja uključuje betoniranje temelja, staza, prilaza, stepenica i drugih objekata. O načinu betoniranja temelja odlučuje investitor, ovisno od njegovih potreba i financija.

Kroz više od jednog desetljeća neprekidnog poslovanja imali smo jedan cilj – odgovorno i profesionalno pristupiti svakom poslu što uvijek na kraju ispadne kvalitetnim obavljenim poslom

O nama

Više od 16 godina neprekidnog poslovanja

Tvrtka smo osnovana 2004. godine sa sjedištem u Đakovu. Uz neprekidno poslovanje, iskustvo i profesionalnost stekli smo povjerenje kod izvođača radova. Nudimo sve vrste građevinskih usluga koje obavljamo u svim dijelovima Hrvatske. Usluge koje nudimo su izgradnja objekta što obuhvaća iskope, betoniranje, zidanje, postavljanje krova, žbukanje, izrada fasade kao i što nudimo adaptaciju kuća, stanova i drugih objekata.

REFERENCE

U nastavku donosimo jedan dio referetnih poslova kao i referetnih tvrtki. 

Referetni poslovi

Kroz dugogodišnje poslovanje ostavili smo “svoj trag” građevinskih radova u svakom dijelu Hrvatske. U nastavku donosimo jedan mali dio referetnih poslova koje možete vidjeti pomoću Google video karte, potrebno je samo kliknuti na određeni refertni posao kako bi vidjeli napravljeni objekt.

  • Prodavaonica Boso (Andrijevci)
  • Stambena zgrada (Đakovo)
  • Privatna kuća (Đakovo)
  • Privatna kuća (Slavonski Brod)
  • Nogostup (Osijek)

Kroz više od jednog desetljeća neprekidnog poslovanja imali smo jedan cilj – odgovorno i profesionalno pristupiti svakom poslu što uvijek na kraju ispadne kvalitetnim obavljenim poslom

KONTAKT

Dostupni smo svakog radnog dana za sve upite i informacije. 

Broj

+385 31 813 144

+385 98 914 9387

Ured

Stjepana Radića 9, 31400 Đakovo / Hrvatska

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka = 7 – 16 
Subota = 8 – 14 
Nedjelja i blagdani = ne radimo

Email

ksbeljan@gmail.com